Over

Over

Over

akiHallo, ik ben Yvo, Software-engineer en Web/UI/UX ontwerper. Het ontwerpen begon al op jonge leeftijd, destijds met tekeningen, schilderijen en verschillende productontwerpen. Omdat van jongs af aan er grote interesse was voor de digitale wereld wou ik graag een combinatie slaan tussen deze twee. Na 1 jaar toegepaste vormgeving ben ik mediakunst gaan studeren aan de “Academie voor Kunst en Industrie” (AKI). Hier heb ik een scala aan vaardigheden geleerd o.a. 3D max, Sound Design, Photoshop, Dreamweaver, Illustrator, Typografie en andere nieuwe media.

Achtergrond

backgroundToch kroop het bloed waar het niet gaan kan… na de academie kreeg mijn leven een andere wending. Ik startte met het ontwikkelen van industriële oplossingen voor bedrijven en deed ook het UI/UX ontwerp dat daar bij hoorde. Hier was ik voornamelijk bezig met het ontwikkelen van grote systemen (voornamelijk de verf-/tabaksindustrie)

Heden

fundamentsNu ben ik werkzaam bij Fundaments als in-house software engineer. Mijn huidige rol is het managen van het automatiseren van de bediening van onze datacenters maar ook de ontwikkeling van o.a. de site en het klantportaal. Voor management van onze datacenters houd ik me veel bezig met VMware (vSphere-API) voorheen ook RedHat RHEV. Vorig jaar mei ben ik begonnen bij fundaments na afsplitsing van Oxilion en ben zeer content met deze hoedanigheid.

Kleine expressie vaardigheden

3D Studio Max 3D Studio Max
ANSI C ANSI C
Action Script Action Script
Adobe After Effects Adobe After Effects
Adobe Dreamweaver Adobe Dreamweaver
Adobe Fireworks Adobe Fireworks
Adobe Flash Adobe Flash
Adobe Illustrator Adobe Illustrator
Adobe Photoshop Adobe Photoshop
Adobe inDesign Adobe inDesign
C++ C++
C-sharp C-sharp
CSS Level 1 CSS Level 1
CSS Level 2 CSS Level 2
CSS Level 3 CSS Level 3
Codeigniter Codeigniter
Java Java
Javascript Javascript
Microsoft SQL Microsoft SQL
MySQL MySQL
Oracle Oracle
PHP PHP
Red Hat RHEVM Red Hat RHEVM
SQLite SQLite
VMWare VMWare
Visual C++ Visual C++